Tuesday, November 5, 2013

FITTING ROOM

AS-SALAM


Nama aku, Imran, orang panggil pun Imran, adik aku yang pelat tu je yang panggil Imban.. ntah macam mana lah R tu leh jadi B pun aku tak tahu. pening-pening...haha. ok, itu je pengenalan diri aku stakat ni.. nak tahu lebih detail lagi, rajin-rajin lah bukak blog aku ni. insya-ALLAH korang akan tahu dari A sampai Z pasal aku nanti.

oppss.. lupa nak cakap,, yang segak berbaju melayu siap bersampin dalam gambar tu, adalah tidak lain tidak bukan aku sendiri. yang gagah perkasa belakang aku plak tu ialah kawan rapat aku... haha.. btw, lokasi gambar aku ni ialah di Odaiba, Tokyo...

aku sekarang belajar kejuruteraan kat Shibaura Institute of Technology.. dah tahun akhir dah pun.. insya-ALLAH bulan 3 nanti grad lah kot...

aku dah cakap panjang-panjang ni, korang tahu tak kenapa post aku yang ni tajuknya Fitting Room? hmmm.. sebenarnya aku dah ada blog sebelum ni, tapi disebabkan blog lama aku tu nampak sangat yang aku ni belum matang dengan post-post yang mengarut tahap dewa, so aku buat keputusan nak buat blog baru... insya-ALLAH, kali ni lebih matang, lebih info dan lebih bermanfaat..

korang semua, rajin-rajinkan lah baca and komen blog aku yerk... AS-SALAM. Bubyeee..

9 comments:

  1. Perghhhh fitting room ada robot yang jaga... hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Jangan memain ngan robot ni. Hehe

      Delete
  2. Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya. Terima kasih.

    ReplyDelete
  3. Wassalam. InsyaAllah saya follow nanti.

    ReplyDelete
  4. Dtg singgah jejalan :) sampai jugak ke jepun, eh..bukan jepun, blog org yg study kat jepun :)

    ReplyDelete
  5. @anasyg

    Hehe. Terima kasih dtg jenjalan. Haha. Tak pe, ada rezeki nanti kamu pun leh sampai sini.

    ReplyDelete

RESTAURANT REVIEW: JOM LEPAK D' MUARA

ASSALAMUALAIKUM sebelum aku teruskan penulisan dan sebelum korang teruskan pembacaan, aku nak ingatkan korang siap siap yang review ...