Saturday, September 5, 2015

RESTAURANT REVIEW - BIGBOB CAFE

SALAM

minggu lepas aku pergi makan kat BIG BOB Cafe di Kepala Batas. time ngah tunggu makanan yang di order tak kunjung tiba tu, tiba-tiba terlintas kat kepala otak aku ni yang aku nak mula start untuk tulis review pasal restoran yang aku singgah. so, of course lah restoran pertama yang terpilih ialah BigBob Cafe.

aku pergi dengan kawan aku yang merupakan seorang pelajar kulinari. kulinari tu adalah hasil gabungan dua perkataan iaitu Kuli dan Nari, so maka jadilah kulinari yang bermaksud seorang kuli yang menari-nari di dapur. hahaha. ok, aku gurau. kulinari ni maksudnya masakan (hasil terjemahan google).

ok, aku tak nak merepek panjang panjang lagi, so dibawah adalah 2 makanan yang kami order.


ImFact: LOBAK MERAH ADALAH TIDAK BAIK UNTUK ARNAB

ASSALAMULAIKUM sapa kat sini pernah tengok cerita karton Bug Bunny?  kalau korang lahir tahun 90-an ataupun lebih awal, korang me...