Sabtu, 30 Disember 2017

CONTEST: iPHONE 8 TO BE WON

ASSALAMUALAIKUM


aku ni jenis yang pantang nampak contest.. ada je mana-mana contest ngah berlansung, aku pasti rasa nak masuk...mana lah tahu kot-kot rezeki aku ada kat dalam contest tu,, who knows kan... dapat lah jugak merasa barang-barang free.. nak beli sendiri, belum tentu cukup duit..

so kali ni aku nak share ngan korang semua satu contest yang tengah berlansung dan yang aku sendiri masuk... contest ni dibawakan oleh iBanding (click sini) dan akan berakhir pada 31 January 2018.. secara ringkasnya, iBanding ni adalah satu platform bagi rakyat Malaysia untuk mendapat maklumat bebas dan mendapat pendidikan mengenai insurans. 


aku tak mau dah nak tulis panjang-panjang, bagi korang yang ada kereta tu,, boleh lah try masuk contest ni.. cara-cara nak masuk senang je, just follow step di bawah ni.. ↓


2. isi kaji selidik pada link di atas.

3. submit jawapan korang dan semak peti email korang

dengan hanya tiga langkah diatas, insyaALLAH korang semua berpeluang untuk memenangi hadiah utama iaitu sebuah iPhone 8 Gold 64GB baru yang bernilai RM3649 dan juga hadiah mingguan yang berupa gift card daripada Petronas yang bernilai RM50.. 

tak dapat iPhone, dapat gift card pun jadi lah kan?? boleh la guna buat isi minyak kereta tu.. dah la minyak ngah mahal sekarang...

so apa tunggu lagi,, cepat tekan link diatas dan jawab semua soalan kaji selidik tu.. tapi jangan lupa untuk cek email box korang... sebab kalau korang tak buat verification kat email,, penyetaan korang tidak akan dikira...

GOOD LUCK!!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

MOVIE REVIEW: PULANG

ASSALAMUALAIKUM Minggu lepas aku berkesempatan untuk menonton dua buah filem melayu iaitu Hantu Kak Limah dan Pulang. Oleh kerana ...